CONTACT ABOUT US

LEONVOCI in UCAF (КУМФ) Virtual Concert Series

03.22.2021

У неділю, 28 березня 2021 р. 2:00 PM EST у Північній Америці, а 21:00 в Україні, LEONVOCI буде виступати у Серії Віртуальних Концертів Канадсько-Української Мистецької Фундації.
Трансляція концерту відбуватиметься НАЖИВО на Фейсбук-сторінці КУМФу.
За іспано-італійським LEONVOCI проглядається назва “Голоси левів”, чи то пак “Голоси Львова”.
Четверо тенорів зі Львова: Назар Тацишин, Ігор Радванський, Роман Чава й Андрій Стецький об’єдналися у вокальний квартет LEONVOCI. Вони – молоді, талановиті, професійні вокалісти – виступають на світових оперних сценах.
Багатогранний репертуар LEONVOCI складають твори української і світової музики, які хлопці виконують українською, іспанською, італійською, польською, французькою та англійською мовами.

Квартет LEONVOCI активно гастролює у Європі. Насолоджуватися співом львівських тенорів уже мали нагоду шанувальники музики у Польщі, Угорщині, Німеччині, Франції та Данії. Виступи квартету звучать у супроводі симфонічного оркестру.

LEONVOCI – учасники і переможці багатьох міжнародних і всеукраїнських фестивалів і конкурсів. Вони здобули перемогу на вокальному конкурсі імені Яна Кепури “Золотий потік” у Польщі, стали півфіналістами польського телевізійного проєкту “Mam Talent!”, де судді і глядачі оваціями та оплесками стоячи вітали виступ українських тенорів зі Львова . У червні 2018 року квартет презентував у Будапешті свій перший альбом “Етнопростір”, а в січні 2019 року хлопці взяли участь у співочому талант-шоу “Голос країни”.

Фундація Будучність виступила як один із спонсорів цього концерту.